Algemene fysiotherapie

De fysiotherapeut is de specialist in bewegen

Bijna 3 miljoen mensen, jong en oud, vinden jaarlijks hun weg naar de fysiotherapeut. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk of sporten, de lichamelijke gevolgen van een ongeluk of ziekte, een verkeerde beweging of gewoon omdat het lichaam ouder wordt.

Uw fysiotherapeut adviseert, behandelt en begeleidt.

Afhankelijk van uw situatie komt u naar onze praktijk of komen wij bij u thuis. Een behandeling duurt ongeveer een half uur per keer. Bij de eerste afspraak vormen wij een zo volledig mogelijk beeld van uw klachten, door u eerst te onderzoeken en vragen te stellen. Op basis daarvan kunnen wij samen met u een behandelplan opstellen. Dit is maatwerk want geen enkele klacht is hetzelfde en elk lichaam reageert anders. Bij ons staat bewegingstherapie centraal. Zo draagt u actief bij aan uw genezing. Ook thuis oefenen is hierbij van belang. De behandeling wordt continu geëvalueerd en indien nodig aangepast aan de veranderde situatie. Als de behandeling is afgerond, of indien nodig, doen wij tussentijds verslag aan de verwijzer.

Afspraak maken?

U kunt bij Fysiotherapie Oskamp – Van der Geer telefonisch of per e-mail een afspraak maken. Wij nemen graag de tijd voor u.

Veilig naar de fysiotherapeut.Dat doe je zo.

 


 

Vanaf 25 februari 2022 zijn de regels voor corona aangepast.

Op advies van het Genootschap voor Fysiotherapie blijven wij als therapeut een mondkapje dragen.
Voor u als patiënt is dit ook gewenst, maar niet verplicht.

Bij binnenkomst en vertrek uit de praktijk heeft u de gelegenheid de handen te reinigen.

Alvast dank voor u medewerking!

Nico en Lidewij